top of page

Online treninzi

Naš online program omogućava vam da uživate u vođenom treningu u udobnosti svog doma ili bilo kojeg drugog mjesta, bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu. Bez obzira jeste li već iskusni u Pilatesu ili tek počinjete, naši instruktori će vam pružiti personalizovane treninge koji odgovaraju vašim potrebama i ciljevima.

Yoga Classes (Facebook Post).png

Kroz naš online program, možete raditi sve tipove treninga koje nudimo u našem studiju, uključujući Matwork treninge i treninge sa Stott Pilates mašinama. Ako posjedujete vlastite Stott Pilates mašine ili imate pristup prostoru koji ih ima, naši instruktori će vam pružiti smjernice i podršku kako biste iskoristili sve prednosti ovih mašina. Naši instruktori imaju iskustvo u vođenju online treninga. Oni će vam pružiti jasne upute i demonstracije vježbi, kao i prilagoditi treninge vašim individualnim potrebama i ciljevima.

 

Naš online program je dostupan worldwide, što znači da možete pristupiti treningu bez obzira na to gdje se nalazite. Sve što vam je potrebno je stabilna internet veza i prostor za vježbanje. Možete odabrati vrijeme koje vam najbolje odgovara i prilagoditi treninge svom rasporedu.

bottom of page