top of page

O nama

Prvi i najkvalitetniji, savremeno opremljen Pilates Studio u Crnoj Gori.

 

U sklopu studija možete vježbati na originalnim Stott Pilates spravama: Reformer, Cadillac, Stability Chair, Spring Wall. Kao i na najnovijim pilates i fitnes rekvizitima za grupno i individualno vjezbanje.Pilates sprave i rekviziti utiču na poboljšanje i unapređenje funkcionalne sposobnosti čovjeka i daju novu dimenziju vježbanju.

Absolute Pilates možete pronaći na dvije lokacije u Budvi.

Absolute Pilates Dukley se nalazi u sklopu Harmonia Wellbeing centra

u Dukley Resortu.

Absolute Pilates Bulevar se nalazi u centru administrativnog djela grada, na Jadranskoj magistrali, preko puta grade Opštine Budva.

Absolute Pilates

Studio posjeduje preko 20 različitih vrsta rekvizita za grupne i individualne treninge: balans jastuke, rotacione diskove, razne vrste lopti od težinskih, medicinki, velikih, gim, soft , polu lopti-Bosu-a, težinske palice, foam rollere, fitball rolleri, gumene trake i tube, tegovi, prsten, kettlebell, Trx-ove, slajd diskove…

 

Stalnim usavršavanjem i obrazovanjem iz domena Pilatesa i fitnesa trudimo se biti što profesionalniji i imati što kvalitetniji i stručniji pristup klijentu. Ulaganjem u svoje znanje kroz edukacije, razne seminare i kongrese osiguravamo bolja, savremena znanja I vještine koja koristimo sprovodeći individualne i grupne Pilates programe.

 

Pilates je sistem vježbi koje je osmislio Džozef H. Pilates. Sadrži preko 500 vježbi na podlozi. Nadopunjuju ga Pilates rekviziti i Pilates sprave. Oblikuje i jača mišiće, utiče na pravilno držanje tijela, povećava fleksibilnost, izdržljivost, poboljšava balans, smanjuje stres, koristi um da bi ovladao mišićima, predstavlja najkvalitetniji i najučinkovitiji trening koji je potreban za zdravo tijelo i um.

Upoznaj naš tim

bottom of page