TOTAL BARRE

 

 TOTAL BARRE™  Dinamičan ,explozivan trening  snage i kardija u kome se prepliću elementi pilatesa i plesa. Gradi mišićnu izdržljivost. Pokreti su fluidni, biomehanički sigurni i efektni. Utiče na   povećanje snage, izdržljivost i  kondicije. Poboljšava koordinaciju, explozivnost, osjećaj tijela u prostoru, okretnost.

Muzika uz koju se izvode pokreti je inspirativna, energična, vesela. Slušajući nove i stare hitove tokom total barre časa ,osjećate moćni brzi, inspirativni ritam muzike. Usklađujete pokrete tijela uz razne propratne pilates rekvizite koji daju kompletan užitak u izazovu i intezitetu tokom časa. 

Trening takodje moze biti modifikovan u skladu sa mogućnostima klijenta. Kreiran je i za ljude sa restriktivnom mobilnošću. Koreografije su pojednostavljene, zahtijevaju manje zglobne kretnje. Naglašava se flexibilnost, balans i jačina pokreta. Podstiču se  lagane i efektne kretnje u skladu sa klijentovom slabosti, zdravstvenom stanju ili povredi. Prilagođen je i namijenjen svim vjezbacima.  

« Nazad na programe

Pridružite nam se
Ako želite da vidite trajne rezultate, da stvorite izbalansirano tijelo, da se osjećate vitalno i zdravo, cekamo vas :)  Kontakt