TRX EDUKACIJA 17.03.2018. U ABSOLUTE PILATES STUDIJU U BUDVI

 Suspenzijski trenažer ili jednostavno TRX jedan je od najsvestranijih trenažnih rekvizita u svijetu.

Level 1 edukacija traje jedan dan, ukupno 8 sati. Cilj joj je osposobiti polaznike sa dovljno znanja i sposobnosti kako bi efikasno , sigurno i ekonomično mogli koristiti TRX suspenzijski trenažer. Teorijsko praktičnog je karaktera. Svaki polaznik dobija priručnik prilikom dolaska na edukaciju. 

Kroz cijelu edukaciju stavlja se naglasak na temeljne ljudske pokrete (plank, potisak, privlačenje, rotacija, pretklon i čučanj). Upoznaje se anatomija TRX-a, pravilan set up i usidrenje, i bazična upotreba koja je abeceda korišćenja samog rekvizita. Saznaje se na koji način povećati ili smanjiti opterećenje ili intenzitet vježbi, i kako pravilno izvesti preko 30 različitih vježbi na TRX-u. 

Nakon edukacije stiče se Level 1 sertifikat koji je međunarodno priznat svuda u svijetu i kvalifikuje vas kao TRX STC instruktora. Sertifikat je u digitalnom formatu, i svaki kandidat po završetku edukacije dobija na mail aktivacijski link za skidanje svog sertifikata. On se dodjeljuje direktno od strane TRX traininga, gdje svaki instruktor može kreirati svoj profil na službenoj TRX stranici.

Edukator je Edin Mehmedovic iz Zagreba. Diplomirani je kineziolog, personalni trener i Master trener za Triggerpoint i TRX Training školehttps://www.facebook.com/trxtraining/

Cijena edukacije je 250e.

Za eventualne rane prijave i uplate moguće je dobiti popust od 30 eura. Krajnji rok za rane prijave i uplate je do 01.03.2018.

Informacije na mob. tel. +38267837737

« Nazad na programe

Pridružite nam se
Ako želite da vidite trajne rezultate, da stvorite izbalansirano tijelo, da se osjećate vitalno i zdravo, cekamo vas :)  Kontakt