TOTAL BARRE EDUCATION MERRITHEW HEALTH&FITNESS RIM 05.2017

 

 TOTAL BARRE™  Dinamičan ,explozivan trening  snage i kardija u kome se prepliću elementi pilatesa i plesa. Gradi mišićnu izdržljivost, pokreti su fluidni, biomehanički sigurni i efektni. Utiče na   povećanje snage,  i  kondicije, poboljšanje koordinacije, explozivnosti, osjećaj tijela u prostoru,okretnost.

Muzika uz koju se izvode pokreti je inspirativna, energična, vesela. Slušajući nove i stare hitove tokom total barre časa ,osjećate moćni brzi i polaki ritam muzike, usklađujete pokrete tijela uz razne propratne pilates rekvizite koji daju kompletan užitak u izazovu i intezitetu tokom časa. 

Trening moze biti modifikovan u skladu sa mogućnostima klijenta. Kreiran je i za ljude sa restriktivnom mobilnošću. Koreografije su pojednostavljene, zahtijevaju manje zglobne kretnje, naglašava se flexibilnost, balans i jačinu pokreta. Podstiču se  lagane i efektne kretnje uprkos klijentovoj slabosti, zdravstvenom stanju ili povredi. Prilagođen je i namijenjen svim klijentima. 

« Nazad na programe

Pridružite nam se
Ako želite da vidite trajne rezultate, da stvorite izbalansirano tijelo, da se osjećate vitalno i zdravo, cekamo vas :)  Kontakt